DP 3 v znamenju Feniksa

DP 3 v znamenju Feniksa

 

Naša dekleta so osvojila že drugi zaporedni naslov v ženski konkurenci (po naslovu državnih prvakinj v četvorkah pred 14 dnevi), saj je ekipa Feniks 1 v sestavi Viktorija Krivolutskaya, Mojca Dolinšek in Nataša Pirc Musar zmagala (3178 podrtih kegljev v kvalifikacijah). V finalni borbi je po zagrizenem boju, ko je štel praktično vsak podrt kegelj, Feniks 1 premagal kolegice iz kluba (ekipo Feniks 3), ki so jo sestavljale Vladka Kolarič, Mihela Križman in Eva Požar. Dekleta so tako zasluženo osvojila drugo mesto. Kaj lahko bi se zgodilo, da bi v finalnih bojih za prva tri mesta gledali celo tri ekipe iz bowling kluba Feniks, a so po odlični igri ekipe bowling kluba EPIC (EPIC 1), dekleta iz Feniksa 2 (Andreja Posega, Nataša Kržišnik in Vanja Katona) pristala na nehvaležnem četrtem mestu, ki ni omogočal nastopa v finalnih bojih. EPIC 1 v sestavi Karmen Progar, Jožica Može in Ljuba Ceglar si je tako zasluženo priboril 3. mesto.

Veseli smo bili, da se nam je tokrat pridužila naša igralka Mojca Dolinšek, ki sicer živi in dela v Nemčiji, kjer igra bowling v 1. nemški ligi.

Najboljša posameznica med dekleti je bila tokrat naša igralka Vladka Kolarič, ki je podrla 1149 kegljev v kvalifikacijah (povprečje 191,5) in je tako nakazala, da ponovno prihaja v vrhunsko formo.

Tudi naši fantje se niso odrezali slabo, saj so med 22 ekipami zasedli res solidno 15. mesto.

 

Prve tri ekipe

dp 3 skupno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Drugouvrščene Feniks 3

dp 3 feniks 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zmagovalke Feniks 1

dp 3 feniks 1

 

About admin