Pokalno prvenstvo Slovenije za Feniks uspešno

Pokalno prvenstvo Slovenije za Feniks uspešno

V Ljubljani se je danes z 2. krogom odigranih 6ih iger končalo Pokalno prvenstvo Slovenije, ki so se ga udeležili tudi 4 igralci našega kluba. Pri fantih sta barve Feniksa zastopala Tim in Rok, pri dekletih pa Vika in Nataša.

IMG_4950

IMG_4949

Tim je v finalu blestel z zbrano in učinkovito igro in zasluženo postal pokalni prvak ter si tako prislužil pot na svetovno prvenstvo, ki bo letos jeseni v Las Vegasu. Po seštevku prvega in drugega kola ni kazalo tako dobro, saj je bil Tim 11. in Rok 12., kar pa je vendarle obema zadoščalo za četrtfinale, kamor se je uvrstilo 16 najboljših. Oba sta se nato uvrstila še med najboljših osem, v polfinalne boje. Rok je končal z nastopi v polfinalu in zasedel končno 7. mesto, Tim pa se je uvrstil med najboljše 4 in na koncu kot rečeno slavil zmago.

VIVA LAS VEGAS:)

Rezultat iskanja slik za las vegas logo

IMG_4955

Nataša in Vika sta se po dveh krogih uvrstili med najboljših osem, Nataša je bila 2. in Vika 4. Nataša je nato prišla do finala, kjer je na koncu osvojila 3. mesto. Vika je bila skupno 5. Zmagala in tako tudi postala potnica za Las Vegas, je Alja Bergauer iz BK Strike iz Maribora z odličnim povprečjem 198 podrtih kegljev.

Timovi navijači:)

IMG_4948

 

 

About admin