Na državnem prvenstvu v trojkah Feniks pometel s konkurenco

Na državnem prvenstvu v trojkah Feniks pometel s konkurenco

V soboto 8. in v nedeljo 9.2.2020 je v Klubu 300 v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v trojkah za moške in ženske. V obeh kategorijah je naš klub osvojil zlato medaljo. V konkurenci deklet smo imeli celo dve ekipi in smo si poleg zlate priigrali še bronasto medaljo.

Naši trije mušketirji, Žiga, Tim in Rok, so že v kvalifikacijah vse ostale ekipe suvereno premagali, saj je druga ekipa po 6ih igrah za njimi zaostajala kar za 409 kegljev (Feniks 3775 in drugo uvrščena ekipa Strike 2 3366 podrtih kegljev), lep je bil tudi pogled na rezultate posamično, saj si bili Tim, Žiga in Rok na prvih treh mestih, vsi s povprečjem preko 205 podrtih kegljev).

V finalne boje so se tako poleg naše ekipe uvrstili še Strike 1 in 2 ter EPIC.

Naši fantje so v polfinalu premagali ekipo Strike 2, EPIC pa Strike 1. V finalu so nato zbrano (po sistemu baker) igrali do zlate medalje.

Trije mušketirji (Tim, Žiga in Rok)

Tudi naša dekleta iz prve ekipe (Feniks 1) so po 6ih igrah v kvalifikacijah dobesedno “razbila” ostale konkurentke, saj je druga ekipa Olimpije zaostajala za kar 509 kegljev. Feniks 2 v postavi Vanja, Nataša K in Nataša PM je bil po kvalifikacijah četrti in dekleta so se nato v polfinalu pomerila s  klubskimi kolegicami iz ekipe Feniks 1. Maja, Eva in Vika so ohranile mirne živce in zmagale, v finalu pa nato premagale še ekipo EPIC.

Čestitke vsem za zlat in bronast konec tedna.

Dvakrat trio Adijo:), zelenčki Maja, Vika in Eva in Nataša PM, Nataša K in Vanja

 

 

About admin