Izjemen uspeh našega kluba – 4 medalje na DP 2

Izjemen uspeh našega kluba – 4 medalje na DP 2

Današnji dan se je za našk klub iztekel fenomenalno dobro. Na treningih pred državnim prvenstvom v dvojicah za moške in ženske si niti pomisliti nismo upali, da bomo osvojili kar 4 medalje. Fantje so v Ljubljani v Klubu 300 igrali odlično, zbrano in hladnokrvno in osvojili zlato in srebrno medaljo. V finalu smo bili priča dvoboju med dvema Feniksovima ekipama. Žiga in Timi sta bila za klubska kolega Blaža in Roka res samo malenkost premočna, a sta vseeno zasluženo domov odnesla zlato (rezultat je bil 364 : 350). Če smo v favorita Žigo in Tima verjeli, in upali, da bosta osvojila medaljo, sta nam res lepo presenečenje pripravila Rok in Blaž. V predtekmovanju sta sinhrono oba podrla 1157 kegljev in se uvrstila na 4. mesto, kar ju je vodilo v polfinale. Naj kot zanimivost povemo, da sta tudi v finalu igrala kot siamska dvojčka:), saj sta oba v dvoboju proti Feniksu 1 podrla 175 kegljev. Res timsko delo, kajne? Pa še kdaj fanta.

3. mesto sta si v moški konkurenci razdelli ekipi Visokega in Arene 2.

Fantje Feniks DP2

Timi in Žiga, DP2

Dekleta so tekmovala v Mariboru v Centru Strike. Tudi za lepšo polovico našega kluba je bilo tekmovanje v dvojicah uspešno. Nataša in Vika sta osvojili srebrno medaljo in Eva ter Maja bronasto. Po predtekmovanju sta bili Eva in Maja (Feniks 2) tretji, Nataša in Vika pa sta se z dobrima zadnjima dvema igrama s šestega mesta prebili na četrrtega in se tako uvrstili v polfinale, kjer sta bili nato boljši od prvo-uvrščene ekipe po predtekmovanju EPIC 1 (Ljubo in Nado sta premagali s 368 : 324), Maja in Eva pa sta žal izgubili proti ekpi Strike s 302 : 396.

V finalu sta se tako pomerili ekipi Strike in Feniks 1. Alja in Lidija sta bi premočni za Natašo in Viko, zmagali sta 410 : 340 in osvojili zlato medaljo.

Nataša K in Vanja (naša tretja ekipa) sta zasedli sedmo mesto.

Feniks bejbe DP2

skupno DP2 dekleta

Attachment-1

Nataša in Vika DP2

About admin