Feniks v ženski ligi v končni razvrstitvi zasedel 2. in 3. mesto

Feniks v ženski ligi v končni razvrstitvi zasedel 2. in 3. mesto

V nedeljo, 24.3.2019 se je v bowling centru Arena zaključila letošnja sezona v ženski ligi. Feniks 3 je bil skupno drugi in Feniks 1 tretji.

Po odigranih 8ih kolih je zmago Feniksovkam zasluženo odnesla ekipa Strike iz Maribora (Alja Bergauer in Lidija Zaletel). A na zadnjem kolu so vendarle blestela naša dekleta. Nataša Pirc Musar je s svojim osebnim rekordom 1385 podrtih kegljev (povprečje 230,83) odigrala res vrhunsko vseh 6 iger in je v posamični razvrstitivi zmagala. Zmagala je tudi ekipno skupaj z Viko (Feniks 1). Nataša si je tako v skupnem seštevku priborila 3. mesto v posamični razvrstitivi. Vika je skupno v posamični konkurenci zasedla 6. mesto in na zadnjem kolu 8. mesto.

 

Nataša in Vika

Maja Debenec je prav tako z izvrstno igro, 1257 podrtih kegljev (povprečje 209,50), pripomogla, da je Feniks 3 osvojil odlično drugo mesto v tem zadnjem kolu in tudi 2. mesto v končnem skupnem seštevku. K uspehu Feniksa 3 je seveda dodala svoj delež Majina sotekmovalka, mladinka Eva Krafogel, ki iz kola v kolo bolje igrala in v končnem seštevku v posamični kategoriji zasedla 7. mesto.

Maja in Eva

Ekipa Feniks 2 (Vanja Katona in Nataša Kržišnik sta bili na zadnjem kolu 7. (Nataša je bila 12. in Vanja 14.), skupno pa sta v kočni razvrstitivi ženske lige za to sezono zasedli 5. mesto. Posamično je Vanja zasedla odlično 5. mesto in tako dopolnila skupni uspeh naših deklet. Nataša Kržišnik je skupno po 8ih kolih zasedla 20. mesto.

Nataša in Vanja

Skupna slika vseh tekmovalk v ženski ligi

SKUPNI REZULTATI ŽENSKA LIGA 2018/2019

   Vse tri naše ekipe

  Srečna krogla, ki je Nataši prinesla rekord:)

About admin