Feniks na državnem prvenstvu v dvojicah osvojil 3 medalje

Feniks na državnem prvenstvu v dvojicah osvojil 3 medalje

Po majhnem premoru je ta vikend od 17.4 do 18.4.2021 je v Ljubljani v Klubu  300 potekalo državno prvenstvo v dvojicah. Naš klub so zastopali 3 pari in sicer eden v moški in dva v ženski konkurenci.

V soboto 17.4 so igrali fantje, Feniksovo dvojico sta zastopala Tim Cerkvenik in Žiga Zalar. Po 6. igrah sta se uvrstila na 2.mesto. Najboljši rezultat med fanti je imel Franci Borovnik, ki je našega Timija prehitel za 11 kegljev. V polfinalu sta se pomerila proti ekipi Areni, kjer sta kljub velikemu trudu morala priznati poraz ekipi Arena. 3. mesto sta si delila z ekipo Strike. 1.mesto je osvojila ekipa Arene in 2. mesto Epic 1.

V nedeljo 18.4. pa so igrale punce. Feniks 1 sta zastopali Eva Krafogel in Maja Debenec, Feniks 2 pa Nataša Pirc Musar in Viktorija Krivolutskaya. Po kvalifikacijah sta se Eva in Maja uvrstile na 1. mesto, Nataša in Vika pa na 2.mesto. Najboljši rezultat med puncami je imela naša Eva. V polfinalu se je Feniks 1 pomerili proti Zagorju in tudi zmagal, Feniks 2 pa proti Striku, ki je prav tako našo drug dvojici moral priznati premoč. Finale je bil napet, na koncu sta zmagali Eva in Maja. 3. mesto sta si delili ekipi Strike in Zagorje.

Čestitke vsem!

About admin