Feniks fantje postali državni prvaki v petorkah

Feniks fantje postali državni prvaki v petorkah

V ljubljanskem bowling centru Arena je danes potekalo državno prvenstvo v petorkah. Tekmovanja se je udeležilo 8 ekip iz sedmih klubov. Feniks je status favorita povsem upravičil, čeprav morda po prvih treh igrah ni kazalo najbolje, saj so bili fantje šele ne sedmem mestu. V 4. 5. in 6. igri so stopili na plin in se zavihteli na drugo mesto. V polfinalu so nato premagali tretje uvrščeno ekipo Areno s 3:0 (sistem “baker” na tri dobljene igre). V finalu se je naša ekipa pomerila z zmagovalcem dvoboja v drugem polfinalnem paru (EPIC:STRIKE) in premagala EPIC s 3:1.

Naša mladinca Timi in Žiga tako postajata serijska zmagovalca, saj sta zlate medalje letos že osvojila tudi v dvojkah in trojkah.

Bravo fantje. Napoved Roka, ki se je v tej sezoni razveselil novih sotekmovalcev, se je tako uresničila. Po prihodu Tima, Žige in Blaža je na začetku sezone namreč rekel:

“Hvala Feniks, dobil bom zlato medaljo v petorkah:).”

Dekleta so igrala za uvrstitev med osem najbojših za DP 1, četvork, ki bi morale biti danes na tekmovalnem sporedu, namreč ni bilo dovolj prijavljenih, zato je v Kranju potekala le tekma za DP1. Tri naša dekleta so se uvrstila med najboljših osem, in sicer Vanja (3. mesto), Vika (7. mesto) in Nataša PM (8. mesto).

IMG_4220  IMG_4222

IMG_4215

 

About admin