Državno prvenstvo v posamični konkurenci, Feniks osvojil srebrno medaljo

Državno prvenstvo v posamični konkurenci, Feniks osvojil srebrno medaljo

V Ljubljani je v soboto, 12.10.2019, za moške in v Mariboru, 13.10.2019, za ženske potekalo državno prvenstvo v posamični konkurenci. Na, kot kažejo rezultati, izjemno težkem oljnem vzorcu našim tekmovalkam in tekmovalcem tokrat ni šlo. Žiga, Timi in Rok se na vzorcu nikakor niso znašli, veliko težav pa so imela tudi naša dekleta  (Eva, Maja in Vika).

Največ mirnih živcev in mirno roko je imela Maja Debenec, ki si je prigarala srebrno medaljo. Po 6ih igrah v kvalifikacijah je bila tretja, nato je v polfinalnem dvoboju izločila Lidijo Zaletel in BK Strike, v finalnem dvoboju pa izgubila z natančno Ljubo Ceglar iz BK Epic. Vika je zasedla 6. mesto, Eva je bila 11.

Bronasti Lidija in Cveta, srebrna Maja in zlata Ljuba

 

Naše 3 dame

Srebrna Maja

Našim fantom ni in ni šlo. Vsi trije so imeli res veliko težav in temu primeren je bil žal tudi rezultat. Rok je bil 20. Timi 22. in Žiga 34. Pozitivno je nedvomno presenetil Tadej Dekanj iz BK Epic, ki je vodil že po kvalifikacijah in do konca zdržal pritisk in zasluženo osvojih zlarto medaljo. 2. je bil Božo Senica iz BK Glaksiija, 3. mesto pa sta si delila Jože Vetrih iz BK EPiC in Igor Gaber iz BK Strike.

Državni prvak Tadej Dekanj

 

Igor, Jože, Tadej in Božo – dobitniki medalj na DP 1

About admin