Odličen začetek nove sezone

Odličen začetek nove sezone

Sezona 2016/2017 se je začela z izjemnim uspehom našega kluba. Na državnem prvenstvu v mešanih dvojicah, ki je potekalo v Kopru v soboto, 24.9.2016, so se vsi trije naši mešani pari uvrstili v polfinalne boje – med 4 najboljše pare v državi (prijavljenih je bilo 17 parov).

Po predtekmovanju, ko so vsi pari odigrali 6 iger, sta bila na drugem mestu Vika in Nejc (Feniks 1), na tretjem Nataša in Rok (Feniks 2) in na četrtem Vanja in Blaž (Feniks 3), ki je kot novi gralec v našem klubu tako izvrstno začel novo sezono. V nadaljnje dvoboje so se uvrstile 4 ekipe.

img_3104

V polfinalu sta se med seboj pomerila Feniks 1 in 2. Vika in Nejc (ki je bil prezadovljen, da je imel ob sebi igralsko razpoloženo Viko) sta dobesedno sesula Natašo in Roka, saj sta bila kar za 92 kegljev boljša – igrala se je samo ena igra. Resnici na ljubo je bila tudi Nataša lahko prezadovoljna, ker je ob sebi imela igralsko razpoloženga Roka (beri – Nejc in Nataša sta se “šlepala”:).

Vanja in Blaž sta se v polfinalu pomerila s kasnejšima zmagovalcema Ljubo in Ninom in Epica – dvoboj sta izgubila za 44 kegljev.

Oba naša para, ki sta v polfinalu izgubila, sta prejela bronasto medaljo. Vas spominja to na judo? Ja, tako je bilo letos:).

Finale je bilo razburljivo, kot se za finale seveda spodobi, a  žal sta Vika in Nejc za bore 3 keglje morala priznati premoč Ljubi in Ninu.

img_3119

Rok je po 6 igrah, če upoštevamo posamični rezultat, dosegel drugo mesto s 1299 podrtimi keglji, Blaž je bil tretji s 1264 in Vika četrta s 1234 podrtimi keglji. Največ kegljev je v šestih igral podrl Nino Stenko iz Epica, in sicer 1368.

Končne rezultate najdete tukaj.

img_3103

img_3100

img_3101

About admin