Klubski zmagovalec je (spet) Nejc Oven

Klubski zmagovalec je (spet) Nejc Oven

V sredo, 25.1.2017 smo imeli v Klubu 300 klubsko letno tekmo, ki jo vsako leto organiziramo po novem letu. Tokrat se nas je zbralo 10 in pomerili smo se po sistemu, ki ga je pripravil guru za številke in kombinacije ter izračune Rok:

  • najprej dvoboji (pari so se določali z žrebom),
  • nato pa se je po 4 odigranih dvobojih 5 najboljših uvrstilo v polfinale.
  • Zmagovalec dvobojev je čakal na najboljšega od preostalih štirih polfinalistih po odigrani eni igri.

Tanja Zalokar je kot najboljša po uvodnih dvobojih šla v čakalnico, na polfinalne steze pa so stopili Vika, Vanja, Nataša PM in Nejc. Nejc je reševal čast naših fantov, saj je bil edini predstavnik močnejšega spola, ki se je uvrstil v nadaljnje boje, kjer pa je vendarle po stresnih tekmah v predtekmovanju s klubskimi kolegicami v polfinalu nato premočno zmagal (motivacija je bila brez dvoma nagrada za 1. mesto – bil je pa že zelo bled v predtekmovanju). Brez težav je nato premagal tudi Tanjo v finalu, ki je danes vsem dokazala, da najbolje igraš, če nič ne treniraš.

Za tretje mesto sta se pomerili Vika in Vanja, Vanja je bila boljša, ker je tako kot Tanja prišla na polno natrenirana, Vika pa kao trenira release in ima žulj na roki:). Bravo bejbi in bravo Nejc. Nataša PM kot vedno zaje… v 9. ali 10. okvirju (najeti bo treba trenerja Tine Maze Masija za dvig psihične pripravljenosti:).

Rok, Blaž, Črt in Roman – več sreče prihodnjič.

Tekmovali smo od 18. do 22. ure, tako na easy. Nataša K je predlagala, da bi drugo leto potegnili do 4ih zjutraj. Rok, kar začni tuhtati propozicije že zdaj:).

IMG_3558

Zmagovalna trojica: Vanja, Nejc in Tanja

IMG_3543

Luzerji:)

IMG_3556

Skupinska fotka, manjka le Črt, ki je hitel k ženi:)

About admin